Locuri de munca in Hamburg

Hamburg are 1,734,000 de locuitori. Ei toţi vor să se distreze, emoţie, şi ocupaţia. Ai prea? Mare! Apoi, citiţi mai departe.
1. Speicherstadt
Speicherstadt istoric din Hamburg este cel mai mare complex depozit în lume, şi unul dintre repere din Hamburg şi evidenţiază incontestabil vizitare a obiectivelor turistice.
Speicherstadt secolul al-vechi este situat în portul liber între Deichtorhallen şi Baumwall.A fost construit la rândul său, a secolului, în cărămidă roşie, tipic de nordul Germaniei, cu acoperisuri cu frontoane şi turnuri mici, care sunt frumos reflectate în canalele ei de frontieră. Şi în timpul nopţii este chiar mai frumos, pentru că cladiri, poduri, canale si se aprind. Iluminarea face complex de depozite un loc impresionant de mister şi de vis.
Tu ar trebui să planifice pentru a merge la un turneu de port pentru a vedea toate detaliile. Nu este un capitan. Numele lui este "Pruesse," şi el ia de zi cu zi din Landungsbruecken (debarcadere). Informaţi-vă în avans, în cazul în care fluxul şi refluxul permite tur, şi atunci când el face de start.
2. Primărie
Hamburg Rathaus (Primaria), a fost construit 1886 - 1897, cu o constructie gresie splendid în stil neo-renascentist. După ce Primăria ars la sol în 1842, consiliul orasului sa mutat în sferturi temporare în fostul orfelinat, după ce în clădire a Gesellschaft Patriotische. Această soluţie temporară a durat peste 55 de ani!
Rathaus nou a fost inaugurat în 1897. Se afla pe posturile de stejar de peste 4000.Foarte mult în contrast cu stilul Hanseatice, străluceşte în Town Hall, cu o faţadă elaborat ornamentat, care este înfrumuseţat cu un total de 20 de statui de Kaiser. Acesta domină centrul oraşului, cu arhitectura sa impresionanta. Acesta este sediul senatului oraş şi municipiu din Hamburg şi are 647 camere!
Sala de banchet Grand Rathaus este de 46 de metri lungime, 18 metri lăţime şi 15 metri de mare. Cinci tablouri uriaşe descrie istoria de Hamburg 800 - 1900. Cele trei candelabre, fiecare cu 278 de becuri, se cântăreşte 1500 de kilograme de fiecare!
3. Jungfernstieg
Aceasta poveste este uimitor: În zilele vechi, familii au plecat aici pentru o plimbare în zilele de duminică şi-a scos fetele lor necăsătoriţi (Jungfer - virgin)!
Jungfernstieg este încă ceva foarte special, nu doar din cauza situaţiei sale ideală pe malul lacului Alster. Pentru rezidenţii din Hamburg, este mai presus de toate importanţa istorică a promenada, care joacă un rol important.
Astăzi, aici totul se invarte in jurul la cumpărături în marile magazine şi buticuri de lux.Alsterhaus celebru şi locuri pline de tradiţie, cum ar fi cinema Streit sunt, de asemenea, merită văzut. Şi dacă vi se face foame sau doar vrei o gustare, puteti merge la Alsterpavillion. Stai jos, urmăriţi alţi oameni, şi relaxaţi-vă. Uimitor.
4. Fischmarkt – piata de peste
Fischmarkt nu este cunoscut doar aici, în Germania, ci în întreaga lume. Când eşti acolo vei sti de ce. Noi le numim "Marktschreier," sau Screamer de piaţă. Bărbaţi şi femei care are un loc de muncă ostentativ. Tot timpul. Întreaga lor viaţă.
Le puteţi viziona în fiecare duminică dimineaţa, 5 la 9.30 AM (7 la 9.30 am de la noi 16.th la 14 martie). Din 1703, clienţii vin la aproape şi departe de a negocia cu furnizorii de lauda marfa de aproape orice tip de la cea mai veche a lui Hamburg, cea mai tradiţională piaţă în aer liber.

5. Landungsbruecken (Station navigabile interioare)
700 metri lungime de andocare plutitoare la Landungsbrücken staţia de metrou este staţia de Hamburg pe căi navigabile. Acest lucru este în cazul în care începe excursii port.
Landungsbrücken prima au fost construite în 1839 şi a servit ca loc de acostare pentru vapoare. Ei au fost ridicate la marginea portului, deoarece a fost posibil pentru a încărca cărbune acolo, de care au nevoie pentru motoarele lor. Din moment ce au navigat cu focuri alimentata la bord, au reprezentat un cazan de pericole pentru port. Un alt motiv pentru ridicarea Landungsbrücken pentru abur de la marginea portului.
De la 1907 la 1909, o staţie de cale navigabilă intreaga a crescut din Landungsbrücken primul. În al doilea război mondial, Landungsbrücken au fost grav afectate. Pontoanele mobile din ziua de azi au existat de cand a fost reconstruită între 1953 şi 1955.
Astăzi, magazine de suveniruri colorate oferi amintiri malul mării să cumpere, şi restaurante confortabile servesc peşte proaspăt cambulă la fel de mult sau de creveţi din Marea Nordului, după cum puteţi mânca. Turnul de pe latura de est indică nivelul apei, precum şi de timp, precum şi a taxelor navei clopot la fiecare jumătate de oră.