Locuri de munca in turism in Grecia

În fiecare an în Grecia, împreună cu turiştii, vine un aflux de muncitori care îşi petrec oriunde de la 2 la 7 luni de lucru pe insulele greceşti din servicii turistice conexe. Există numeroase locuri de muncă sezoniere în hoteluri, cafenele, baruri, taverne, magazine, agenţii de turism şi birouri de inchirieri masini, pentru a numi doar câteva. Pentru cele mai multe dintre aceste locuri de muncă în zonele turistice elen nu este necesară.
Deci, cum te duci despre găsirea de muncă de vară? Majoritatea locurilor de muncă sunt anunţate la nivel local şi prin cuvântul de gura. Lucrătorii care vin la insule pentru sezonul de vară, de obicei, ajunge între aprilie şi iunie pentru a căuta la faţa locului de munca.
Mulţi europeni de Nord carte de o vacanţă de două săptămâni de la începutul sezonului şi a începe să căutaţi bar, cafenea si Taverna ferestre pentru anunţurile "personalul dorit". Chat la bar local şi proprietarii de Taverna, a face conexiuni, şi ei vor foarte probabil va indica, în direcţia de locuri în căutarea de personal. În staţiunile de ocupat aceasta este norma şi sute de tineri întoarce în căutarea de locuri de muncă pentru fiecare an. Pentru barman va trebui în mod normal, o anumită experienţă în timp ce ocuparea forţei de muncă "PR" sunt abundente (practic înmâna pliante pentru un bar sau club, şi agăţat în jurul valorii de faptul că bara de încurajarea trecătorii să meargă în). Alte opţiuni sunt chelnerita, gătit sau spălat într-un bar, cafenea sau Taverna.
Nu este vorba doar de staţiunile la mare aglomerate, care iau cu personalul, multe taverne, pensiuni, magazine şi baruri pe plajă în locuri mai liniştite din insulele caută, de asemenea, lucrătorilor vorbitori de limba engleză, şi în locuri îndepărtate sunteţi foarte probabil să fi aruncat de cazare inch Doar alege locaţia dvs. , cap de acolo şi cere în jur.
Avantajul de a căuta un loc de muncă la nivel local, mai degrabă decât pe internet, este că veţi vedea exact unde va fi de lucru, şi pentru cine. Dar, dacă preferaţi să aibă un loc de muncă în aşteptare pentru tine atunci când vei ajunge acolo, atunci veţi găsi o serie de posturi vacante publicate pe internet pe site-uri de locuri de muncă diferite şi în forumuri generale greceşti. O căutare pe internet va aduce o multime de site-uri relevante.
Alte posibilităţi de locuri de muncă există, cu operatorii de turism, care angajează mai mare de repetari, personal de birou de administrare şi de repetari de transfer, ambele de la bazele lor de origine şi la nivel local. În general, posturile vacante sunt publicate februarie / martie, dar cu întârziere - început poate fi încă în căutarea de personal în mai şi iunie. Unele posturi vacante pot apărea, de asemenea, la mijlocul sezonului, în special în lunile iulie şi august, atunci când operatorii de turism au un volum de muncă suplimentar. Check out site-urile operatorilor de turism ".