Ski in Kitzbuhel, Austria

Kitzbuhel este o statiune renumita de ski din Austria, şi evoca imagini de victorii istorice în cursa Hahnenkamm mare de legende pentru schi precum Franz Klammer. "Streif" rula pe Hahnemkamm este de fapt 3200 de metri lungime şi Racers lovit de viteze în jurul valorii de 140kph (88 mph), în jurul valorii de 50.000 de spectatori ajunge fiecare sezon pentru a viziona acest eveniment spectaculos. Există, totuşi, o execută alte câteva mai puţin cunoscute pe plan internaţional în jurul valorii de munţi Kitzbühel lui, mai bine adaptate la noi muritorii de rand.
160 km (100 km) de ridicare în mare măsură, inter-legate de pârtii de schi în zona de schi includ peste 60 de lifturi oferind o combinată 75000 + SPH ridicare între staţiunile învecinate din Aschau, Aurach, Jochberg, Kitzbühel, Kirchberg, Pass Thurn şi Mittersill. Există un 35 km populară (22 mile) ruta de o zi "Schi Safari", cu trasee marcate printr-un simbol elefant şi un ghid speciale disponibile de la biroul de turism. Pentru iarna 2004-5 ruta Safari a fost finalizată pe deplin mulţumită de instalarea gondola 3S, descris ca lumea "cele mai frumoase şi spectaculoase, cu 400 de milioane de ridicare se ridica deasupra vaii în locuri. Deoarece iarna 2007-8 întregul traseu a fost acoperit de zăpadă.
Zona de schi locale a fost recent extins şi mai mult de gondola Ki-West, care, mai mult sau mai puţin,. link-uri la zona de schi din apropiere SkiWelt, creând o regiune de schi de mai mult de 400 km (250 mile) de pârtii, una dintre cele "mai mari din lume, deşi cu câteva călătorii scurte cu autobuzul nevoie de locuri pentru a face conexiuni, în cazul în care contează.
Rătăcirii mai departe recent introduse gigant Pass Kitzbüheler Schi ia în schi de mai sus mai mult de 30 de sate din zonă şi deschide o gigant 700 km (435 mile) de trasee, deservite de peste 260 de lifturi capabile să înălţătoare 300000 schiori la fiecare oră între ele . Schiorii şi "frontiere au o alegere mai mare decât de obicei de şcoli de schi cu cinci în funcţiune, cel mai mare din care este Scoala de renume international Rote Teufel sau" Red Devils ", cu peste 200 de instructori, oferind de şcolarizare la toate disciplinele. Condiţiile curente zăpadă sunt difuzate prin intermediul filmului live a varfuri montane cu privire la serviciul local de televiziune prin cablu în fiecare dimineaţă.