Destinatii de vacanta Arlberg, Austria

O destinaţie de schi de prim rang şi casa pentru o serie de campioni de schi olimpici si mondiali asa se descrie cel mai bine satul montan Lech am Arlberg. Ea a fost fondată în secolul al XlV-lea. Regiunea Arlberg este format din Zürs, Sf. Christof, Sf. Anton, Stuben si Lech, care sunt conectate prin satele învecinate ascensoare mecanice.
Tehnica moderna de schi alpin are originea in regiunea Arlberg. "Inel alb", un turneu popular, care implică cerc de ruleaza si lifturi, începe şi se termină în Arlberg. Cel mai bun moment al anului pentru a vizita acest loc ar fi sezonul de iarnă sau lunilor mai reci, dar, cu toate acestea, turişti care vizitează Arlberg în timpul lunilor de vară nu vor fi dezamăgiţi în cel mai puţin. Mai degrabă, ei vor avea o experienţă la fel de interesant din cauza la o varietate largă de activităţi de agrement, care sunt organizate pentru lor de divertisment.
Călătorii vor avea o dată într-o experienţă de viaţă cu sporturi de aventura, de la aviaţie, cruce Partie de schi ţară, apele de pescuit, traseu drumetii, calarie la patinoar. Piscine interioare şi în aer liber, zone de schi şi cursuri de golf adaugă la atragerea de această destinaţie.
Restaurante, bar, pub, cafenea, cofetarie, discoteca, restaurant, club de noapte şi o tavernă han oferă o serie de opţiuni pentru a plăcut călătorilor.Restaurante oferă bucătărie americană, italiană, regionale şi asiatice.Cele mai apreciate hoteluri sunt Hotel Hotel Arlberg, Gasth de post şi Hotel Schneider.
Arlberg este o destinatie de vacanta preferata din cauza mare varietate de opţiuni de divertisment pe care le ofera. Celebritati ca Tom Cruise şi Regina Beatrix sunt vizitatori regulat la această destinaţie.