Mini vacanta in Budapesta, Ungaria

Muzica clasica este prea superb aici cu unele case de operă minunat. Încercaţi să vizitaţi limba maghiară casa Opera de Stat, care are una dintre cele mai bune companii de operă din Europa, dacă puteţi obţine un bilet. În caz contrar, puteţi afla mai multe despre istoria muzicii Budapesta în Muzeul Muzicii. Există, de asemenea, de modă veche, Teatrul de Operetă din Budapesta.
Iubitorii de arta vor găsi, de asemenea, să se bucure de mult în acest oraş plin de splendoare culturale. Există Casa trafo de Artă Contemporană şi Palatul Artelor, printre alte opţiuni atractive. Titularii de carnete de student ajunge de intrare cu preţ redus la ambele clădiri fantastice.
Interesant Budapesta este impartit in 23 de districte, care sunt marcate cu cifre romane. Doar la două milioane de oameni trăiesc în Budapesta, deşi există mai mult de trei milioane de locuitori mai mare de Budapesta.
De la destrămarea blocului de Est, Budapesta a fost recunoscut ca un fel de bijuterie ascunse. Acum, mai mult de 20 de milioane de turişti merg acolo in fiecare an pentru a vedea acest frumos oraş are de oferit. Multe dintre ele sunt atrasi de faptul că Budapesta este un oras relativ ieftin, şi combinate cu zboruri ieftine din Budapesta închiriat maşina, puteţi avea o vacanţă la preţuri accesibile şi plăcut aici.
Atunci când de conducere prin Budapesta amintiţi-vă că fluviul Dunărea împarte oraşul în două părţi - Buda (un oras pe malul de vest) si Pesta (un oraş de pe malul de est). Dacă aveţi nevoie de ajutor orientare vă aţi putea dori, de asemenea, să aibă un sistem de Sat Nav in masina ta, o idee bună, dacă nu vorbesc limba maghiară. Ia ceva timp pentru a vedea poduri frumoase care traversează Dunărea, cum ar fi Podul Lágymányosi, Podul Margareta şi Podul Árpád. Toate au o gamă largă de stiluri arhitecturale.
Trebuie să-vedea zone din Budapesta au fost puse pe lista patrimoniului mondial UNESCO şi sunt Cartierul Castelul Buda, băncile din Dunăre, şi Bulevardul Andrássy.
Una dintre distracţiile mai relaxantă în Budapesta se întâmplă scăldat ca acest lucru este un oraş vechi, cu băi de spa din stânga peste dintr-o epocă a ocupatiei turcesti. Oameni din toate colţurile Europei vin să se bucure de aceste izvoare termale şi servicii de rasfat, cum ar fi masaje.
Aeroportul din Budapesta, cunoscut sub numele de Aeroportul Ferihegy din Budapesta, este cel mai mare aeroport din ţară. Veţi dori să ridic o masina de la Aeroportul Internaţional Ferihegy din Budapesta, fiind situat la circa 10 km in afara de centrul oraşului. Deoarece astfel de Budapesta este un oras imens, veţi găsi cu siguranţă având o maşină care urmează să fie avantajoasă.
Există unele parcuri auto pe termen scurt, situat la ambele aeroportului două terminale. Există de asemenea, un parc auto de lungă durată cu supraveghere de securitate bun. Pentru mai multe informatii sunati la parcare (01) 296 5505. Pentru informaţii generale sunaţi +36-1 296-9696, în timp ce +361 296-5449 este numărul de apel cu privire la bagaje pierdute.
Ne-am asigurat se ocupă cu închirieri auto societăţi autovehicule Avis, Budget, Europcar inchirieri, Hertz, National rent a car, Sixt Alamo şi care au toate birourile din afara niveluri Sosiri în Terminal 2A, cât şi de Terminal 2B. De la terminalul 1 se poate prinde zboruri ieftine cu companii aeriene low cost ca Ryanair si Easyjet. Terminalul 2 este în cazul în care transportatorul naţional ungar, Malev, este situat. Terminal 2A şi porţile 20-30 servesc toate destinatiile spaţiul Schengen în timp ce terminalul 2B şi porţi 11-19 servesc toate destinatiile din afara zonei Schengen. Schengen permite ţărilor participante să traverseze frontierele cu un minim de probleme.
La aeroport se poate ajunge prin ruta E60 şi este clar semnalizate de la Budapesta. De asemenea, este posibil de a conduce de la centrul oraşului de-a lungul strazii Ferihegy de mare viteză în 20 de minute. Codul de aeroport pentru aeroportul din Budapesta este BUD. Închirieri auto Budapest Airport este calea cea mai sigură şi mai ieftine pentru a vedea ceea ce oraşul are de oferit. Mai ales ca transportul public în oraş nu este fiabilă, autobuzele nu sunt întotdeauna curate şi preţurile biletelor par a fi in continua crestere. Ar trebui însă timpul călătoriilor dvs. pentru a evita blocajele de trafic notorii din Budapesta.
Închirieri auto Rhino Budapesta oferă vehicule low cost cu o schimbare din Budapesta. Există chiar şi o ofertă de kilometraj nelimitat, astfel încât să puteţi explora cat mai mult din acest oras vast posibil de închiriere auto cu Budapesta. Avem de asemenea, o locaţii pentru Închirieri auto la aeroportul din Budapesta.