Top 5 atractii in Liechtenstein

Micutul stat Liechtenstein situat între Elveţia şi Austria oferă totul de la degustare de vinuri la recreere în aer liber.

Pentru mulţi, Liechtenstein este unul dintre acele locuri magice visat de un romancier, dar adevărata frumuseţe a acestui domnie mici este faptul că de fapt există. Stoarse între Austria şi Elveţia, Liechtenstein pot fi mici, dar merită o vizită - chiar daca este doar pentru a obţine o altă ştampilă pe paşaportul dumneavoastră. Aici sunt cinci dintre atractiile de top:

1. Hofkellerei des Fursten von Liechtenstein - sau Printul de Liechtenstein beciurile de vin: vinuri premiat şi de ospitalitatea de necrezut a face acest lucru o experienta degustare de vinuri niciodata nu vei uita. Semnele în jurul valorii de vie descrie modul de struguri de viţă de vie de la merg la vin. Vinuri din Liechtenstein face daruri domneşti perfecte.Pivnitele sunt situate în Vaduz, capitala Principatului Liechtenstein şi care sunt deschise de luni prin zilele de sâmbătă.

2. "O vizită în Vaduz cu Goethe": Pentru iubitorii de literatura de specialitate, posibilitatea de a merge pe urmele unui autor iubit este cel mai bun lucru de lângă paradis. "O vizită în Vaduz cu Goethe" este o pistă de experienţă care participanţii într-o călătorie prin artă, cultură, arhitectură, gastronomie şi istorie. Johann Wolfgang von Goethe, poet german, romancier, dramaturg, om de ştiinţă, umanist, pictor, şi teoretician, a petrecut două nopţi în iunie 1788 în Vaduz.Mers pe jos este deschis zilnic, dureaza aproximativ 2 ½ ore şi participanţii trebuie să poarte pantofi confortabili. Găsiţi informaţii la terminalul de autobuze sau biroul de turism în Vaduz.

3. Birka Bird Paradise: păsări rare din intreaga lume, inclusiv macaws, peruşi, Amazoane, papagali, păuni şi păsări copii, sunt punctul culminant al Paradisului Bird Birka. Plante rare şi amfibieni sunt, de asemenea, pe afişaj.Paradise, situat în Mauren, este un popular pe tot parcursul anului destinaţie, care include un loc de joacă pentru copii. Vizitatorii sunt încurajaţi să exploreze rezervaţie naturală printr-o excursie pe jos de explorare sau se pot combina un tur biciclete cu o vizită la Paradise Bird. Nu se percep taxe de admitere şi la facilitatea este deschis în fiecare zi.

4. Falknerei sau şoimi, Galina: OK, deci la riscul de a face Liechtenstein pare ca este vorba despre păsări, cu şoimi, Galina oferă vizitatorilor şansa de a obţine de aproape şi personal cu vulturi, soimi, vulturi şi vultur-bufniţe. Zilnic de la 05/treisprezece-10/21, cu excepţia de luni, un profesionist falconer pune pe un spectacol unic de zbor cu păsările sale de pradă. La viteze de până la 95 mph, răpitoare şi rapidă spirala şoimi în sus şi în jos, apoi arunca spre public şi apoi în mâinile lui Falconer.Şoimi Galina este situat în Triesenberg-Malbun.

5. Malbun de schi: Cu o şcoală de schi şi snowboard, teren pentru toată lumea de la incepatori si pentru schiorii avansati si un curs de cross-country din apropiere, Malbun este Statiune de schi premier de Liechtenstein. Autobuze de călătorie pe tot parcursul zilei de la Vaduz.Complexul are, de asemenea, alpinism şi oportunităţi de drumeţii.

Si inca un lucru: Ia paşaportul ştampilat! Pentru 1.50 euro, puteţi obţine paşaportul ştampilat la birourile de turism în întreaga Liechtenstein. Da, cele mai multe ori, obtinerea paşaportul dumneavoastră ştampilate face parte din acordul ţării-hopping, dar în Liechtenstein vă de natură trebuie să iasă din calea ta.

Întrucât Liechtenstein este de numai aproximativ 62 de mile pătrate, salt de la oraş la oraş nu este un mare lucru cu sistemul lor de transport cu autobuzul uimitor de ieftine.