Gasirea unui loc de munca in Berlin

Dacă aveţi puţină experienţă sau nu aveti, acest lucru poate fi dificil pentru a găsi un loc de muncă în Berlin, mai ales dacă nu ştiţi ce doresc angajatorii.

Nu vă vorbesc o limba straina sau doua? Ai aptitudini de programare avantajos? Este de conversaţie de germană sau de afaceri specialist? În mod ideal, ar trebui să aveţi una dintre cele trei. Dacă nu vorbesc nici germana si nu stii o limba straina sau stiti calea ta în jurul valorii de un computer, împuşcat dvs. la un full-time, beneficii-a inclus, orientate spre cariera de locuri de muncă ar putea fi limitat.

Posibilităţilor de scriitor, de marketing si PR sunt rare şi trebuie să fie de repede pe remiză. Ce Berlin oferă din belşug pentru vorbitori de limba engleza, cu nici o calificare tranzacţionabile, altele sunt pozitiile liber-profesionişti. Ghid turistic, profesor de engleză, reprezentant al serviciului clienţi sau de vânzări de call center manager de oferă domina Cautari. Partea buna este să alegeţi, de obicei, ore şi zile în care lucraţi şi nu există nici un cod vestimentar (din circuitul agricol pentru predarea limbii engleze în unele şcoli).Dezavantajul, în plus faţă de dezavantajele obişnuite de freelancing, este că asigurarea nu este acoperită şi vă sunt obligate de lege să fie asigurată, care, în Germania este destul de costisitoare.

După ce aţi redus jos opţiunile dvs., este timpul pentru a căuta un loc de muncă. Sigur Craigslist.com site-ul american are o lista cu tânăr, dar ar trebui să ne amintim întotdeauna că acesta este doar un singur portal. Deoparte pentru câteva înşelăciuni şi ocazional prea-bine-a-fi-adevărat, dar-cumva-adevărat oferă, Craigslist este locul unde puteţi găsi poziţiile independent menţionat mai sus. Fiţi conştienţi de faptul că unele anunţuri sunt escrocilor şi că o mulţime de oameni în aceeaşi situaţie ca cautati prin Craigslist astfel locurile bune au o mulţime de concurenţă.

Incercati alte site-uri cum ar fi Monster.de şi Jobscout24.de dacă germana este acceptabil, ca aceste site-uri pot conţine unele locuri de muncă de limba engleza, dar veţi avea nevoie de o înţelegere de bază a limbii, în scopul de a naviga prin intermediul site-ului. Daca esti expert, acest lucru este în cazul în care veţi găsi poziţiile cele mai promiţătoare şi link-uri către site-urile companie internaţională pentru listări de locuri de muncă directe.

Pentru vorbitorii bona fide limba engleză între voi, puteţi încerca EnglishLanguageJobs sau un site expat puturos, ToyTownGermany, care adună multe poziţii de limba engleza de la portaluri cunoscute căutarea de locuri de muncă.

Sfat Insider lui: Nu subestima puterea de social networking. Cele mai multe locuri de muncă mele au fost achizitionate prin intermediul acestor portaluri, dar am ajuns la unde mă aflu acum de către întâlnirea persoanei potrivite într-un bar şi începe o conversaţie. Am facut asta pentru o săptămână şi în cele din urmă a meritat!