Locuri de munca in Franta

Franta este o tara care a iesit din criza economica si care in acest moment se relanseaza din puncte de vedere economic. In Franta in acest moment puteti gasi locuri de munca. Alegerea compania dvs. franceza este crucial. Aveţi de gând să-şi petreacă opt ore pe zi acolo şi să înveţe despre Franţa, printre altele, în acest mod. Deci, ar fi mai bine daca iti face placere. Aici este modul de a face alegerea corectă.

Unii candidaţi franceze au tendinta de a se aplică în principal pentru locuri de muncă cu marile companii. Nu fi ca ei, nu ignora PMEs (mici şi întreprinderi mijlocii)! Desigur, managementul carierei este mai puţin organizată, dar este aceste tipuri de companii care sunt de recrutare ... Întreprinderile mici şi mijlocii au, de asemenea, alte avantaje. Ca urmare, relaţiile umane sunt mai placuta acolo şi angajaţii sunt mai versatil şi autonom. În plus, veţi fi în măsură să obţină rapid poziţii strategice. Apoi, trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă ca societatea pe care le au în vedere aderarea. Prin urmare, trebuie sa te simti aproape de valorile pe care le transmite. "O adevărată cultură corporativă este, uneori, mai atractiv decât activele corporale", confirmă Michel Gibert, consultant la BPI. De asemenea, asiguraţi-vă că angajatorul este cu scopul de a vă integra în echipa sa şi că el se străduieşte să-şi îmbunătăţească angajat follow-up de politică. În acest tip de companie, veţi găsi o ureche, care este atent la dorinta ta de progres.

Pentru a găsi dreptul de angajator, trebuie să mergi dincolo de vânzări pitch publicat în reclamele companiei sau pliante de vânzări. Pentru a obţine informaţii despre promovarea internă, training in-house şi politicilor de mobilitate în utilizarea în cadrul companiei, ar trebui să caute angajaţii săi. Le puteţi întâlni la forumuri sau târguri sau prin contactarea cluburi fostul angajaţi. "Aceasta este o abordare logică, în scopul de a forma o opinie generală şi obiective despre o companie. Un tânăr absolvent poate obţine informaţii despre locuri de muncă, taxe, dezvoltarea carierei, condiţiile de muncă şi a sectorului de activitate ... ", afirmă Marc Guyot, preşedinte al PricewaterhouseCoopers" club fosta angajati. Veţi observa că, uneori, foşti angajaţi au opinii foarte diferite.