Lucrand in Europa de Vest

Europa de Vest salută lucrătorilor străini care au aptitudini care sunt în cerere, atâta timp cât acestea joacă după reguli. lucrătorilor nerezidente trebuie să aibă un permis de muncă. În timp ce mii lucreze acolo ilegal şi unele angajatorii pot să vă încurajez să lucreze "la negru" pentru a le salva bani şi documente fiscale, nu o fac. Dacă eşti prins, puteţi fi lovit cu amenzi considerabile sau chiar interzis din ţară. O cunoştinţă de-a mea a căzut afoul de autorităţile de imigrare din Regatul Unit, deoarece el a fost cinstit (sau prost), suficient pentru a admite că el a fost intrarea în ţară pentru a lucra şi nu avea permis de muncă. paşaportul lui sport acum o "marcă negru", iar el nu va fi niciodată în măsură să introduceţi din nou, Marea Britanie fără a dovedi că el va fi cazat doar o scurtă perioadă de timp.
Dezinformare abundă, şi solicită autorităţilor de imigrare poate lasa mai confuz decât înainte. Cea mai bună modalitate de a obţine faptele este de la un avocat care este specializat în drept de imigrare.
Permisele de muncă sunt, în general, emise pentru locuri de muncă specifice. Punct de vedere tehnic, nu vi se permite să intre o ţară să caute de lucru, deşi nu-l poţi ajuta dacă cineva se întâmplă să vă oferim o poziţie în timp ce sunteţi în vacanţă.
În Europa de Vest, procesul de lucrări, de obicei, în acest fel:
1. Un angajator este de acord să angajeze vă fac obiectul unui permis de muncă să fie aprobat.
2. Angajatorul se aplică pentru un permis de muncă pentru tine, acest lucru poate fi un proces simplu sau foarte complexe, în funcţie de ceea ce ţară se află în locuri de muncă, ceea ce ţară eşti, şi ceea ce vă aptitudinile şi nivelul de salarizare sunt.
3. În cazul în care permisul este aprobat, veţi primi probabil un document să le ia pentru un funcţionar pentru prelucrarea şi plata unei taxe.
4. La sosirea la locul de muncă, vi se poate cere să se înregistreze la poliţia locală şi să plătească, probabil, o altă taxă.
Dacă vă schimbaţi locul de muncă trebuie să porniţi procesul de peste tot din nou.
Permise de muncă pentru ocuparea forţei de muncă pe termen scurt
În general, un angajator european care vrea să angajeze un non-cetăţean al Uniunii Europene trebuie să demonstreze că nu pot umple poziţia cu un cetăţean UE. Cei cu abilităţi de valoare o şansă bună de a obţine un permis, în timp ce cele în linii mici plătite de muncă nu vor primi una, cu excepţia, eventual, pentru locuri de muncă sezoniere în zonele de statiune.
Angajatorul nu trebuie să dovedească că nu există o singură persoană calificată în toate ale UE, doar că le-au făcut un efort diligente pentru a găsi unul. Acest lucru înseamnă de obicei că au pentru a face publicitate poziţia într-un ziar local de două până la patru săptămâni înainte de locuri de muncă poate fi oferit la un străin.
Legiile de imigrare în Marea Britanie este complex, şi mult depinde de ceea ce ţara în care vă sunt de la. Dacă sunteţi un cetăţean al unei ţări Commonwealth-ului (inclusiv Canada şi Australia) şi în cazul în care bunicul tău a fost născut în Marea Britanie, atunci este posibil să nu nevoie de un permis de muncă. Cetăţenii non-UE şi ţări non-Commonwealth nevoie de un permis de muncă, şi şansele de a obţine o depinde de abilităţile şi nivelul de salarizare. Cei care caută locuri de muncă necalificate pot uita practic despre munca în Regatul Unit
Permiselor de muncă pentru Profesionişti
Chiar şi pentru cei în profesiile de înaltă plata, documente şi hassle implicate poate fi o afacere-criminal. Din fericire, există agenţii care se va ocupa de întregul proces pentru o taxă. Una este unul bun Workpermit.com, www.workpermit.com, una dintre firmele cele mai vechi şi mai mare de consultanţă de imigrare. Ei te vor vedea prin întregul proces şi de a oferi sfaturi specifice pentru o taxă rezonabilă. angajatori Mulţi presupun că obţinerea unui permis de muncă este mai dur decât este în realitate, aşa ştiind despre un serviciu ca Workpermit.com în prealabil şi să-l menţionează angajatorul dvs. potenţial poate îmbunătăţi perspectivele. Angajatorul poate face un apel telefonic la agenţie şi a obţine o evaluare bună a ceea ce sansele sunt.
Am lucrat în mai multe ţări europene şi aproape niciodată nu au întâlnit ostilitate din cauza asta. Dar tineti minte aceasta este o problemă controversată pentru unii oameni. De asemenea, reţineţi că SUA este una dintre ţările cele mai restrictive din lume, în eliberarea permiselor de muncă pentru nerezidenţi, aşa încât vă puteţi întâlni oameni care au resentimente pe care le poate lucra în ţara lor, dar ei nu pot lucra în ta. Fi sensibile.
regulamentele de lucru se poate schimba de multe ori, cele de mai sus nu este cuvântul definitiv şi cu siguranţă nu consultanţă juridică. Va trebui să cercetare situaţia dvs. special, să vă asiguraţi că sunteţi în conformitate. Dacă aţi face un efort de bună-credinţă cu angajatorul pentru a se conforma cu legea, sunteţi puţin probabil să aibă necazuri.