Ce avantaje ai daca te muti in Belgia

Bruxelles şi Belgia sunt locuri bune de venit pentru a trai şi a lucra, dacă sunteţi de planificare pentru a rămâne pentru un an sau doi sau poate pentru mai mult timp. Aici sunt unele dintre avantajele:
Belgia are o piaţă profitabilă de locuri de muncă
Există o cerere mare pentru profesionişti calificaţi calificaţi. Acest lucru este atât de special la Bruxelles, unde cele mai multe dintre instituţiile UE se bazează. Plus ca sunt multe companii internaţionale localizate în regiunea oraş şi împrejurimi. Flandra la nord de Bruxelles, este de gazdă, de asemenea, multe companii cunoscute pe plan internaţional.
Locuinţe este relativ accesibil
Piese de Bruxelles poate fi costisitoare, dar chiriile în Belgia sunt în general mult mai mici decât în Marea Britanie sau Londra. Exista, de asemenea nici o lipsă de accesibile pentru a cumpăra de proprietate, precum şi de a închiria.
Naveta este mai uşor şi mai ieftin decât în Marea Britanie
Deşi trenurilor să poată fi plin, distantele tind să fie relativ scurt. Şi biletele de tren sunt mult mai ieftin decât în Marea Britanie şi sunt jumatate de pret peste tot in Belgia, la sfârşit de săptămână.
Legăturile de transport sunt excelente
Condiţii de viaţă şi de muncă în Belgia şi în special la Bruxelles înseamnă că nu sunteţi niciodată departe de Marea Britanie. Eurostar mare serviciu de trenuri de mare viteză cu Marea Britanie este acum foarte rapid şi mult mai convenabil decât pentru aviaţie, presupunând că locuiţi în sudul Angliei. Este nevoie de sub 2 ore pentru a ajunge din centrul Bruxelles-ului la centrul Londrei. De asemenea, sunteţi niciodată mai mult de câteva ore distanţă de la Belgia ţărmul Mării Nordului, cele mai multe dintre care constă din plaje cu nisip auriu.
O cultură mai relaxat de lucru
Cultura de lucru in Belgia este mai relaxat decât în Regatul Unit şi salariaţii au mai multă protecţie juridică şi beneficii sociale, cum ar fi vacanta, care este de obicei un generos 5 sau 6 săptămâni după primul an. Există, de asemenea, mai multe sarbatori publice.
Mare alimente şi băuturi
Belgia are, de asemenea, o bucătărie renume mondial, care surprinde chiar şi franceză. Există, de asemenea, o gamă enormă de beri belgiene excelente pentru a încerca!
Limba nu este cu adevărat o problemă
Cei mai mulţi oameni în Belgia vorbesc destul de bine limba engleză şi în multe companii mari limba de lucru este engleza. Belgia şi în special la Bruxelles are o populaţie de expaţi mare şi puteţi obţine de către, în cele mai multe cazuri în limba engleză. Învăţării limbii franceze sau olandeze (Belgia cele două limbi principale), este, totuşi, o idee bună pentru a obţine cele mai bune din ţară şi în scopul de a integra mai bine.
Mass-media este international
Mass-media din Belgia este foarte internaţională, în special de televiziune. Cele mai multe belgienii au televiziune prin cablu (care, de asemenea, desfăşoară acum Internet şi servicii de telefonie). Există unele 40 de canale TV disponibile, dintre care majoritatea sunt non-belgian. Şi BBC1 şi BBC2 sunt disponibile pe întreg teritoriul Belgiei ca dotare standard.
Pentru a rezuma: Belgia este o locaţie minunată, dacă sunteţi în căutarea de a emigra pe termen lung sau doar să-şi petreacă ceva timp de viaţă şi de muncă într-o altă ţară a UE. Belgia nu este perfect, desigur, dar în general, aş spune că avantajele depăşesc orice dezavantaje.