Locuri de munca si viata in Italia

Condiţii de viaţă în Italia a fost o realitate pentru mine în ultimii cinci ani de la o vacanţă în Umbria (care este în centrul mort din Italia - orizontal şi vertical) şi este cunoscut sub numele de "Green Heart din Italia". Am gasit oamenii Umbria, în general, prietenos şi vremea Marea Mediterană promis beneficiile pentru diverse afectiuni noastre.
Bazat pe experienţele noastre (care pot fi specifice Umbria), principalele diferenţe dintre care trăiesc în Marea Britanie şi care trăiesc în Italia sunt după cum urmează:
Copii
Italienii sunt foarte indulgent cu tineri li se permite să staţi până târziu adulţi şi se aşteaptă să treacă cu vederea istericale oboseală. Conceptul de adulţi anterioare asupra copiilor este în mare măsură străin comunităţii noastre rurale.
Animale de companie
Mulţi italieni consideră că animalele ar trebui să lucreze sau să furnizeze produse alimentare sau preferinţă, atât. Există o populaţie masiv pisica sălbatici (de ce plătească pentru sterilizarea?) Şi câinii sunt în mare parte lanţuri sau plasate în cuşti.
Alimente
alimente italiană şi dieta mediteraneană poate fi o veste proastă. Pizza şi paste sunt acoperite în carne şi brânzeturi grase, băuturile sunt bogate in zahar, sare (în exces), se adaugă la tot ceea ce (cu excepţia pâine!) Şi alcool este conservant pentru prăjituri. Deşi italienii mai în vârstă sunt deosebit de sănătoase, cei mulţi tineri au valori crescute ale colesterolului, care este exacerbată de fumat practic toată lumea.
Preturi
În general, destul de un mai mare decât Regatul Unit lot, deşi, dacă aveţi o grădină, este mult mai uşor să crească de fructe şi legume ta aici, în Umbria. Carne de porc şi de pui de la un măcelar italian sunt, de obicei, de bună calitate.
Locul de muncă
Italienii au fost inundate de est-europeni şi africani de muncă de Nord, oferind ieftine. De locuri de muncă nu sunt uşor de găsit - chiar şi pentru ei înşişi Umbrians.
De conducere
Nu la fel de rău ca desenele animate ar fi să crezi, deşi, dacă te aventurezi sud, până la Napoli şi Roma, acesta poate fi părul măciucă. Deşi este o infracţiune să funcţioneze un telefon mobil în timp ce conduceţi, nu veţi vedea italieni in atentia sa.
Divertisment
În afară de numeroase festivaluri (la fiecare fel de mâncare de legume sau are propria sa "Festa") - suntem pe cale să aibă "festival de cartofi roşii" - de divertisment este ceea ce-l face. Italienii aduna la numeroasele baruri seara pentru a argumenta despre politică şi fotbal şi să joace cărţi.
Limbă
Toată lumea vorbeşte italiană, muncitorii imigranţi vor vorbi limba lor maternă, dar nu prea-se vorbeşte limba engleză, cu excepţia alte ex-pats şi italienii mai educat.
Redtape
redtape italian este de renume mondial, deşi aceasta nu are ca scop străin, deoarece italienii nativ suferă în mod egal. Birouri vă va redirecţiona la celelalte oficii care niciodată deschisă sau care nu va răspunde la telefonul lor. Aveţi întotdeauna nevoie de "o mai forma" şi vă sunt întotdeauna "consideră că ştie". De exemplu, dacă un proiect de lege nu ajunge, se presupune ca l-au plătit şi oricum este vina ta că La Poste nu le-a emis.
Stil de viaţă
Tot ce a spus, este un ritm mai uşoară-va de viata aici, în centrul Italiei. Dacă vrei să ieşi din Rat Race, simt aer curat pe fata ta, ştiu că tinerii se afla in fata ta, la miezul nopţii se aşteaptă doar pentru "pizza ultimele comenzi" şi va dori "Bună seara", tine, ca te duci trecut şi că graffiti pe perete spune povestea unui băiat îndrăgostit şi nu unele diatribă de obscenităţi şi ură, atunci acest lucru ar putea fi doar pentru tine.
Ei bine, ne putem aştepta să vedem care locuiesc în Italia?