De ce merita sa mergem pe litoralul din Bulgaria

Povestea are loc în Bulgaria - țară europeană , cu acces ușor la peste tot din lume , păstrând unele dintre cele mai mici prețuri in turism din Europa . Datorită alterarea sistemului politic și economic acolo , salariile sunt mici și, ulterior, prețurile de proprietate sunt prea mici . Mare ! - Pentru cumpărătorii străini . Sa dovedit că pot obține un schi sau proprietate mare, la un preț de chilipir doar 2-3 ore de zbor departe de casă . Deci, vestea răspândit în sus transforma rapid Bulgaria într-un magnet pentru cumpărătorii străini . După aderarea la UE, procedura mai greu pentru achiziționarea terenurilor a dat la o parte pentru o nouă lege , armonizată cu legislația europeană . Astfel ușa pentru noi cumpărători a fost deschis mai larg .
După ce interesul cumpărătorilor , investitorii vrut să fie cei care vând la noi în solicitanții de oa doua locuință . Aceasta nu a fost o sarcină ușoară, deoarece cererea a provocat o concurență mult mai mare . Informații despre " case dorite " cumpărătorilor " sa dovedit a fi un avantaj . Astfel încât investitorii au început cercetările pe ce noi clienti , cum ar fi , a face tot posibilul pentru a le facă pe plac - noi, complexe , cu mai multe și mai multe figuranti au fost construite și vândute - fiecare oferind mai mult decât prima . Copii bulgari de așezări spaniole au crescut la piata imobiliara , același ca și omologii lor străini , cu excepția pentru două dificultăți majore - localizarea geografică și prețul . Piscine , locuri de joaca golf , jacuzzi , centre de spa și așa mai departe are un rol major în noile complexe ", a caietului de sarcini atragerea de cumparatori " de investiții .
După atingerea optimă în funcționalitate , investitorii din Bulgaria nu a oprit dezvoltarea produsului lor - de data aceasta - prin creșterea dimensiunii sale . Cel mai recent hit pe piața locală sunt , vacanta, ansambluri rezidentiale cu dimensiunea de un oraș mic ! Un singur complex se pot răspândi pe ceva , cum ar fi de 50 000 - 100 000 mp Și acest lucru sa dovedit a fi o idee strălucită - o ofertă de o casa de brand nou , cu o infrastructură de brand nou într-un complex de tip inchis oferă tot ce este necesar pentru stilul de viață european West - siguranță ( comunitățile cu acces controlat inchisa ) , confort ( cele mai multe dintre ele oferă întreținere și în gestionarea complexului ) , de recreere ( de fitness , sală de gimnastică , spa , terenuri de joacă de sport , bazine de înot sunt o necesitate - și unele chiar merge dincolo de faptul că , oferind terenuri de minigolf și tenis ) , divertisment ( copiii au propriile lor terenuri de joacă pentru copii și în unele dintre complexe mai există grădinițe , internet , TV prin cablu și distracții de interior ) , alimente și băuturi ( restaurante , baruri , cafenele ) și diverse magazine . Astfel încât acestea să construiască un complex mare oferă un stil de viață dorit și începi să ai grijă de ea . Întreaga infrastructură - alei , conductele de canalizare , sistemul electric , firele de internet , etc este nou și proiectat special pentru că soluționarea particular - astfel de viață a infrastructurii începe cu deschiderea complexului - fără antecedente de uzură , nu este nevoie de suplimentare puteri .
Nimeni nu poate spune până în prezent - există o serie de complexe uriașe de pe litoral - în suburbiile din stațiunile principale , există unele în statiunea de schi ( mai mici decât cele de la malul mării ) și unele în Sofia ( capitala ) . Toate acestea atrag interesul cumpărătorului , astfel că va avea nevoie de timp pentru a alege " cel mai bun Locație Winner " printre ei .
Costul nu este mai mare decât noi complexe de obicei construite . Un complex de obicei are nevoie de investiții doar pentru construirea și un oraș nou are nevoie de investiții pentru clădirile plus infrastructura - așa că, dacă acestea sunt la același preț în cazul în care este de captură ? Captura este în cantitate - de la un brand nou dezvoltatorii de oraș vinde mult mai mult decât o fac într-un complex de obicei, astfel încât acestea să obține un profit mai mare și poate permite o mai mare investiție într-un mod care nu reflectă prețul cumpărătorului .

Până în prezent, aceste noi complexuri mici sau mult mai mari sunt tot mai mult și mai mult pe harta Bulgariei . Unii macroeconomists cred că Bulgaria este următorul Spania în vânzare de proprietate de vacanta . Adevărat sau fals - timpul va arăta .