Parcul de distractii Prater, Viena

Se întinde pe o suprafaţă de 6 km pătraţi şi include 15 km de alei pentru promenadă, are atracţii tradiţionale şi distracţie pentru toată familia. Cei mici au ghicit deja că urmează zile cu joc în Viena!

La intrare vei afla istoria parcului şi vei explora alături de cei mici un mic muzeu cu figurine în miniatura fiind chiar acolo.
Mini-golf, carusel, roţi centrifuge, trenuleţe, trambuline şi bungee-jumping… mmm, o mulţime de distracţii le fac cu ochiul celor mici în parcul Prater din Viena şi nu ştiu ce să aleagă mai întâi. Ar alege trenuleţul Liliputan care străbate tot parcul Prater, dar parcă toboganul cu apă, în care plutesc la înălţime, într-o ceaşcă uriaşă şi alunecă de la vreo 15 metri pe apă, e şi mai fascinant. Dacă sunt curioşi să afle cât mai multe despre lumea dinozaurilor, Blue Planet nu poate lipsi din itinerariu. În caruselul romantic – fetiţele sunt prinţese timp de 15 minute contra sumei de 7 euro. Pentru o poţie bună de râs, încearcă, alături de copii, Labirintul cu oglinzi, oglinzi care măresc, lăţesc şi micşorează. La final apar şi jucăriile din pluş, evident, pentru cei care joacă Wienspiel (jocul vienez).
Nu poţi trece cu vederea Marea Roată Vieneza (Riesenrad) - simbolul al Vienei, cea mai veche roată şi cea mai mare din Europa Continentală. Din ea poţi admira priveliştea întregii Viene. Are un diametru de 60,96 m, 30 de cabine şi o viteză de rotire de 2,7 km/h.
Vehiculele mai rapide decât Marea Roată Vieneză sunt disponibile pentru plimbări aeriene vesele - De exemplu, Turbo Boost, Bungee Jump, Ejection Seat şi Space Shot oferă fiorii vitezei. Cel mai mare carusel din lume cu 117 de metri înălţime, Turnul Prater, învârte vizitatorii prin aer la 38 mile pe oră şi oferă o vedere fabuloasă asupra oraşului. Pentru cei cu spirit de aventură, cel mai potrivit este trenul fantomă. Pentru cei mai tineri, a fost deschis Mountain Ice - o plimbare interactivă la urşii polari şi pinguini.
Salamucci îmbie vizitatorii cu feluri de mâncare tipic vieneze, Miraculum oferă obiecte de artă magice, iar simulatorul de zbor, “Vienna Airlines”, transmite impresii de la… înălţime. Zona cu aceste atracţii este interesantă mai ales în timpul serii, când luminile curcubeului creează un fundal de vis.
Green Prater are trasee pentru plimbare şi agrement. Este utilizat pe scară largă pentru sport, cum ar fi: mersul pe jos, mersul cu bicicletă, cu rolele. În zonă sunt permise şi plimbările pe ponei şi caleştile trase de cai. Bicicletele sunt disponibile pentru închiriere şi sunt o modalitate foarte bună pentru a vedea parcul.
Intrarea în parc este gratuită, iar cursele costă între 1 şi 10 Euro. La Prater, poţi ajunge folosind U-bahn-ul (metroul vienez), S-bahn-ul (tramvaiul vienez ), cu autobuzul sau cu linia de tren urban (Schnellbahn).

Life Care – afacerea ta MLM cu produse BIO – www.life-carebio.com