Vacanta in Corfu

Plina de rafinament, intr-un decor splendid de maslini, lamai si chiparosi si marea albastra scaldata in razele soarelui imbina distractia cu relaxarea,tocmai potrivite pentru o vacanta de neuitat.

Poate acesta este motivul pentru care multi turisti revin cu placere aici desi preturile sunt mult mai ridicate ca in alte parti.

Atractiile insulei sunt diversitatea de arhitecturi, muzeele si bisericile bizantine, palatele si monumentele arheologice pentru cei avizi de cunoastere, distractii la mare cat si viata de noapte intensa pentru cei care chiar au venit aici sa se distreze dar si zone foarte linistite, chiar izolate pentru cei care vor sa aiba o vacanta plina de relaxare.

Nu trebuie uitata nici bucataria mediteraniana care ofera turistilor o diversitate de meniuri apetisante alaturi de muzica greceasca arhicunoscuta pentru originalitatea sa.

Cele mai importante hoteluri din Corfu sunt: Konstantinoupolis, Arion , Arcadion Hotel, Hotel Dalia, Hotel Bretagne, Corfu Holiday Palace, Bella Venezia, Divani Corfu Palace, Iberostar Kerkyra Golf, Magna Graecia, Hotel Allegro, Grecotel Eva Palace, Louis ,Corcyra Beach Hotel, Nikolaos House, Corfu Imperial, Grecotel Exclusive Resort, Andromaches Holiday Apartments, Isabella Country House, Brentanos Apartments, Mary Apartments, Apostolos & Eleni Family Apartments.